Autentificare
Stiri:
TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Black Friday

Black Friday

In timp ce marii retaileri din tara au avut Black Friday vinerea trecuta, multi spuneau totusi ca pe 29 noiembrie este adevaratul Black Friday! Ca sa impacam pe toata lumea, pregatim niste noi super oferte si pentru acest sfarsit de saptamana, asa ca joi seara fii pe faza si profita de produse cu preturi in unele cazuri chiar mai mici de jumatate!

- Ofertele  se pot vedea in sectiunea special facuta pe site si intitulata sugestiv “Black Friday”
- Reducerile depasesc in unele cazuri 50% si vor fi la biciclete, piese, accesorii dar si echipament
- Ofertele sunt valabile atat pentru comenzi online, dar si in magazine, totusi clientii din magazine au prioritate fata de comenzile online.
- Magazinele vor fi deschise vineri intre orele 10:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 16:00
- Pentru comenzi online cu trimitere in tara raman valabile conditiile normale de transport gratuit la comenzi peste 250lei si in cazul bicicletelor acestea se livreaza montate complet si reglate final, gata de utilizare.
- Ofertele sunt valabile pana sambata ora 16:00 cand magazinele se vor inchide.
- Ofertele sunt valabile inclusiv pentru plata cu cardurile de rate acceptate (pe site avem Star BT, Card Avantaj si BRD Finance, iar pentru rate in magazin avem Card Avantaj si Garanti Bonus Card)
- Reducerile sunt reale! Nu umflam preturile inainte ca sa avem de unde scadea.Se zice ca o bicicleta testata prima data pe zapada iti va aduce numai bucurii si ture frumoase cand vine caldura! Produsele vor fi afisate joi seara, urmareste Black Friday la BikeXpert pe site-ul nostru si pe Facebook.
Termenii si conditii |  Livrare |  Utile |  Contact |  ANPC

Powered by Teamshare