Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

1000 de beri si distractie pana dimineata. A fost petrecerea BikeXpert!

10.12.2012

Am inceput cu prietenii de la OPTAR care au sustinut o prezentare informativa legata de cel mai nou proiect al lor, respectiv “Pistele verzi ”, un concept extrem de interesant care daca se va materializa cu siguranta va revolutiona ciclismul urban din Bucuresti.

Practic la 21.30 s-a dat startul distractiei in Fabrica atunci cand Gabi (DJ-ul), a ridicat volumulul si a inceput nebunia. In tot acest timp invitatii au continuat sa soseasca.Pe muzica lui Gabi am ars mai multe calorii de cat la un antrenament intens. Berea curgea si ne alimenta starea de buna dispozitie o data cu scurgerea orelor. Din cand in cand in cand ne mai opream sa  extragem premii. S-au oferit manusi, casti, tricouri, pompe,  cani aniversare, alte accesorii si multa, multa bere. Pe rand premiile au fost inmanate de catre toti colegii nostri din BikeXpert sau de catre invitatii speciali precum campionul Razvan Juganaru, riderul Alex Stancu sau colegul de bransa Bebe. Scena a facut loc si baietilor de la Bike Trial Bucuresti  care au facut un demo de trial.
In tot acest timp pe ecranul din spatele scenei au rulat o arhiva de fotografii de pe parcursul istoriei BikeXpert precum si multe filmulete realizate de noi la turele cu prietenii, pe rampele lui Sparco sau la antrenamentele cu echipa.

Multumim tuturor celor care au fost cu noi la evenimentul aniversar BikeXpert, partenerilor media: Freerider.ro, Dirtbike.ro, Ciclism.ro, Skirtbike.ro, OPTAR, Biciclistul.ro, RadioGuerilla si club Fabrica.

Am incarcat pozele pe facebook www.facebook.com\bikexpert
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.