Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

11 ani de BikeXpert

19.12.2013

Anii au trecut, rotile se invart si facem 11 ani de la infiintare!

In 2002 am deschis primul primul magazin de bicilete in sos. Pantelimon 94. Dupa 11 ani, suntem tot aici! La inceput eram cunoscuti drept “la Magellan”, dupa care ne-am transformat in BikeXpert. Odata cu trecerea timpului, am trecut de la biciclete Median, la biciclete Magellan, BeOne, Merida, Kona si prin perseverenta si seriozitate am reusit sa devenim unul din celei mai longevive branduri retail de profil, astazi fiind identificati cu una din cele mai bine cotate marci de biciclete din Europa – CUBE !
Am crescut an de an si in 2005 am deschis al doilea magazin de biciclete in Calea Mosilor 46, pe care l-am mutat in 2011 la adresa actuala din Bd. Corneliu Coposu nr 5, la doar doi pasi de Piata Unirii.
Astazi, BikeXpert isi desfasoara activitatea in cele doua magazine de biciclete si in depozitul propriu de unde comenzile online pleaca in toata tara, fiind implicati 15 angajati si mai mult de 80 de magazine partenere din Romania.
Acum, BikeXpert nu este numai un lant de magazine de biciclete, piese pentru biciclete si accesorii, ci si un important organizator de concursuri si evenimente.
In 2013, am organizat editiile inaugurale Rocket Bike Fest, competitii de ciclism cu scop caritabil, ne-am implicat activ ca partener tehnic in sustinerea a zeci de concursuri de ciclism in toata tara si impreuna cu echipa  proprie de ciclism, BikeXpert Racing Team,  am castigat podium dupa podium.
Ca incununare a eforturilor noastre, la inceputul lunii Decembrie, evenimentul nostru, Rocket Bike Fest, a fost desemnat “Proiectul Anului in domeniul sport si recreere” la Gala Nationala a Voluntarilor. Tot in aceasta perioada, BikeXpert a fost desemnat titlul de “Cel mai implicat sponsor” in cadrul Galei Trofeului Generozitatii- Help Autism.
Mergem inainte si mai determinati, motivati si implicati. Multumim tuturor celor ce ne-au sustinut dealungul anilor si va promitem ca intram in cel de-al 12-lea an cu noi proiecte la care va asteptam sa participati si sa sustineti cauzele noastre!Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.