Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Aniversare 10 ani BikeXpert - The Party!

28.11.2012

Anii au trecut, rotile se invart... Facem 10 ani de la infiintare si te invitam sa petreci cu noi. Biciclisti si bicicliste, clienti sau colegi de pedale, colaboratori sau concurenta, partenerii si prieteni – toti ne adunam sambata 8 Decembrie, orele 20:00 in club Fabrica, sa sarbatorim un deceniu de activitate BikeXpert!

Pregatim concursuri cu premii, muzica buna, proiectii video si multe alte surprize. Berea o dam noi...

In 2002 am deschis primul primul magazin in sos. Pantelimon 94. Dupa 10 ani, suntem tot aici! La inceput eram cunoscuti ca “la Magellan”, dupa care ne-am transformat in BikeXpert. Odata cu trecerea timpului, am trecut de la biciclete Median, la Magellan, BeOne, Merida, Kona si prin perseverenta si seriozitate am reusit sa devenim unul din celei mai longevive braduri de profil si fiind identificati cu cea mai bine cotata marca de biciclete din Europa - CUBE!

Am crescut an de an si in 2005 am deschis al doilea magazin in Calea Mosilor 46, pe care l-am mutat in 2011 la adresa actuala din Bd. Corneliu Coposu nr 5, la doar doi pasi de la Piata Unirii.
Astazi, BikeXpert isi desfasoara activitatea in cele doua magazine si in depozitul propriu de unde comenzile online pleaca in toata tara, fiind implicati 15 angajati si mai mult de 50 de magazine partenere din Romania.

Da join la eveniment pe Facebook in linkul de mai jos si ai intrare libera!
http://www.facebook.com/events/376718589083609/
Club Fabrica, str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Sambata, 8 Decembrie, orele 20:00


Parteneri: Club Fabrica, Radio Guerilla, Freerider, Ciclism.ro, DirtBike, Biciclistul.ro, Skirt Bike, Optar, Metropotam, Port.ro, UZR.ro, Best Event, iConcert.ro, Hailaconcert.ro, tilllate.com, Romanian Rock Radio, TV Seka Zone, Metalhead, The Beat.


Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.