Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Antrenamentul de iarna

06.12.2012

Pentru ca tot ce ai acumulat anul acesta sa nu se iroseasca si pentru a evita febra musculara si efortul excesiv in primavara, iti sugeram sa continui antrenamentul si pe timpul iernii.

Evident , in acest sens ai doua variante: fie te echipezi corespunzator si continui sa iesi in aer liber atunci cand vremea iti ofera o fereastra, fie te antrenezi indoor fara sa depinzi de conditiile meteo. In acest ultim caz ai varianta sa-ti folosesti propria bicicleta prin fixarea pe un home trainer, sau sa folosesti o bicicleta de spinning.

Poate cea mai simpla varinata de antrenament indoor este folosirea unui home trainer. Poti alege unul dintre modele TACX pe care le poti folosi cu bicicleta persoanala uitandu-te la serialul preferat, ascultand muzica ce te motiveaza chiar la tine acasa sau privind pe fereastra cum ninge.

Pe de alta parte, Spinning-ul  este poate cea mai raspandita forma de antrenament pentru ciclisti in salile de fitness. In medie  antrenamentele de spinning dureaza  50 de minute, incep cu o incalzire, continua cu 30 min. de antrenamet intens si se incheie cu inca 10 min. de pedalat pentru revenire. Singurul inconvenient pentru aces mod de antrenament este ca depinzi de deplasarea pana la sala si de progamul acestora. BikeXpert iti  vine in intampinare si-ti ofera posibilitatea de ati creea propria sala de spinning acasa la tine prin unul din modelele de biciclete speciale KETTLER.

Pentru inceputul sezonului rece poti incepe cu 3 antrenamente pe saptamana din care unul mai intens urmand ca in saptamanile ce urmeaza sa cresti atat numarul antrenamentelor  la 4-6 cat si intensitatea acestora. Nu uita ca odihna este esentiala! De exemplu, in zilele de pauza poti alege sa skiezi sau sa iesi la o alergare usoara daca-ti permite vremea.

Spor la antrenament si sa ne vedem in forma in primavara!
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.