Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Au ajuns noile biciclete Cube model 2013! Check it out..

13.11.2012

Asteptarea a luat sfarsit! Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, BikeXpert reuseste sa aduca  inca din toamna modelele Cube din anul urmator. Te asteptam in magazine sa vezi pe viu noile modele Cube 2013 si crede-ne ca merita!

Exista o bicicleta Cube pentru fiecare, fie ca vrei sa traversezi muntii, sa pedalezi ca sa te mentii in forma sau sa folosesti bicicleta ca mijloc de transport. Pentru 2013, CUBE vine cu o colectie noua de biciclete. Nu vorbim despre un facelift al modelelor din 2012, ci de o regandire a geometriilor si o redesenare completa a cadrelor  la care s-au adaugat componente de ultima generatie. Estetic, CUBE si-a regandit aproape toata linia de culori pentru cadre, acum in nuante si combinatii mai atractive si armonizate cu furcile si restul componentelor.

Asa cum insasi cei de la Cube spun: “Sa construim biciclete obisnuite nu este stilul Cube! Toate produsele noastre sunt create cu mult entuziasm, pasiune pentru sport si cu ideea de mobilitate pe doua roti in minte. Ce vrem noi sa realizam este bicicleta perfecta din punct de vedere tehnologic, cu geometrie, componente si nu in ultimul rand detalii ideale.

In acest an modelele 29er intra in forta in linia de biciclete, de la gamele entry level pana la cele de top. Pentru gama hardtail, CUBE a pus la dispozitie 26 de modele 29er iar pentru gama full suspension, 13 modele 29er.  Evident, pentru fiecare gama se poate opta in continuare si pentru varinata clasica cu roti de 26 inch. Esti curios sa vezi cum este pe 29er? Noi iti punem la dispozitie unul ca sa iti poti face o imagine, te asteptam la test cu Analog 29 Disc!
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.