Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

BikeXpert Racing Team 2013

04.12.2013

Anul acesta am creat BikeXpert Racing Team pentru a aduce impreuna ciclistii amatori si profesionisti, din dorinta de a sustine sportul de performanta si de a creste nivelul sportivilor amatori, pentru a oferi entuziastilor sansa de a descoperi bicicleta si posibilitatile oferite de aceasta. Mai mult, venim in sprijinul incepatorilor si al copiilor prin evenimente dedicate. Pasiunea pentru ciclism ne uneste pe toti la antrenamente sau concursuri indiferent de profesiile noastre. Toti impreuna, sportivi profesionisti, avocati, medici, notari, ingineri, mecanici sau fotografi formam BikeXpert Racing Team. Cele doua divizii ale echipei,  Pro si Amatori se completeaza si se sustin una pe cealalta pentru a aduce cele mai bune rezultate.Catalin Sprinceana
Team Manager BikeXpert
Georgios Georgiadis
Antrenor BikeXpert
Alexandru Stancu
Sportiv profesionist BikeXpert
Stefan Morcov (Basso)
Sportiv profesionist BikeXpert
Angelos Georgiadis
Student
Ciprian Rosca
Agent de vanzari
Razvan Bucataru (Cocos)
Vrajitor de biciclete
Bogdan Cecareanu
Race Manager
Dorin Grigoras
Economist
Ion Cotofana
Metrorex SA
Dragos Alexandru
Inginer

Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.