Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

BikeXpert te asteapta la Expobike 2013!

12.04.2013

DOAR 3 ZILE INTR-UN AN ai sansa unica de a putea admira si compara cele mai importante marci de biciclete si accesorii prezente pe piata din Romania, toate prezente sub un singur acoperis. Totul este pregatit pentru tine la inceput de sezon in asa fel incat sa-ti planifici usor si din timp achizitiile in materie de biciclete sau accesorii.

In acest an BikeXpert ti-a pregatit un stand generos in care vei putea admira cele mai noi modele de biciclete si accesorii CUBE. Fie ca iti place sa te plimbi cu prietenii in natura, fie ca alergi in concursuri sau pur si simplu adori relaxarea pe bicicleta in parc, in standul BikeXpert vei putea studia de apropae modelul de bicicleta care ti se potriveste.

Te asteptam cu multe surprize in standul 117, hangarul 5 incepand de azi 12 Aprilie ora 12.00 pana duminica 14 Aprilie ora 17.00.


Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.

BikeXpert 16 ani

Salut! Aniversam 16 ani de BikeXpert si cu aceasta ocazie iti oferim 16% reducere la toate produsele din stoc! Aplica in cosul de cumparaturi codul voucher 16ANI pentru a activa reducerea. ......