Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Black Friday

28.11.2013

Black Friday

In timp ce marii retaileri din tara au avut Black Friday vinerea trecuta, multi spuneau totusi ca pe 29 noiembrie este adevaratul Black Friday! Ca sa impacam pe toata lumea, pregatim niste noi super oferte si pentru acest sfarsit de saptamana, asa ca joi seara fii pe faza si profita de produse cu preturi in unele cazuri chiar mai mici de jumatate!

- Ofertele  se pot vedea in sectiunea special facuta pe site si intitulata sugestiv “Black Friday”
- Reducerile depasesc in unele cazuri 50% si vor fi la biciclete, piese, accesorii dar si echipament
- Ofertele sunt valabile atat pentru comenzi online, dar si in magazine, totusi clientii din magazine au prioritate fata de comenzile online.
- Magazinele vor fi deschise vineri intre orele 10:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 16:00
- Pentru comenzi online cu trimitere in tara raman valabile conditiile normale de transport gratuit la comenzi peste 250lei si in cazul bicicletelor acestea se livreaza montate complet si reglate final, gata de utilizare.
- Ofertele sunt valabile pana sambata ora 16:00 cand magazinele se vor inchide.
- Ofertele sunt valabile inclusiv pentru plata cu cardurile de rate acceptate (pe site avem Star BT, Card Avantaj si BRD Finance, iar pentru rate in magazin avem Card Avantaj si Garanti Bonus Card)
- Reducerile sunt reale! Nu umflam preturile inainte ca sa avem de unde scadea.


Se zice ca o bicicleta testata prima data pe zapada iti va aduce numai bucurii si ture frumoase cand vine caldura! Produsele vor fi afisate joi seara, urmareste Black Friday la BikeXpert pe site-ul nostru si pe Facebook.Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.