Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Black Friday 2014

19.11.2014

Vineri, 28 noiembrie, pregateste-te pentru mega reduceri de pana la 70%!

- Ofertele se pot vedea in categoria special facuta pe site si intitulata sugestiv “Black Friday”
- Ofertele sunt valabile atat pentru comenzi online dar si in magazine, totusi clientii din magazine au prioritate fata de comenzile online.
- Stocurile sunt limitate si nu se actualizeaza in timp real pe site (site-ul se actualizeaza la interval de cateva ore). Va functiona regula primul venit, primul servit, iar comenzile vor fi confirmate telefonic.
- Magazinele vor fi deschise vineri intre orele 10:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 16:00
- Comenzile online se proceseaza doar vineri, cele intrate vineri dupa ora 17:00 se vor procesa marti, 2 decembrie. Luni 1 decembrie magazinele sunt inchise!
- Pentru comenzi online cu trimitere in tara raman valabile conditiile normale de transport gratuit la comenzi peste 250lei si in cazul bicicletelor acestea se livreaza montate complet si reglate final, gata de utilizare.
- Ofertele sunt valabile pana sambata ora 16:00 cand magazinele se vor inchide.
- Ofertele sunt valabile inclusiv pentru plata cu cardurile de rate acceptate (pe site avem Star BT, Card Avantaj si BRD Finance, iar pentru rate in magazin avem Card Avantaj si Garanti Bonus Card)
- Reducerile sunt reale! Nu umflam preturile inainte ca sa avem de unde scadea!
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.