Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Camera video Actionpro SD21 Pro disponibila in magazinele BikeXpert

08.11.2012

Compacta, performanta, robusta, accesorizata, accesibila . Asa se poate caracteriza in cateva cuvinte noua camera Actionpro SD 21 PRO care vine pe piata pentru a satisface nevoile oricarui sportiv sau a regizorului din tine.
Cu o forma cunoscuta, Actionpro masoara 4,1 cm lungime, 5,7 cm latime si 4,2 cm inaltime adica insesizabil mai mare decat concurentul sau direct GoPro Hero 2, pentru ca noul GoPro Hero 3 vine cu un dimensiuni considerabil reduse dar si cu un pret invers proportional cu marimea. La cele 88 g, cu tot cu baterie, abia daca o vei simti pe casca atunci cand urci sau cobori cu bicicleta.

Spre deosebire de  alte camere, care pentru a trece din modul filmare in modul foto se foloseste un singur buton care iti poate da batai de cap cand esti pe traseu cu manusile pe maini sau in conditii meteo nefavorabile, Actionpro vine cu butoane separate foto/video, strategic amplaste pentru a-ti facilita operarea chiar si fara sa o mai dai jos de pe casca.   Pornirea sau oprirea camerei se face printr-un simplu slide.

Performanta - SD21, filmeaza  1080p full HD si poate inregistra in functia 1080i si la 50 sau 60 de frame-uri pe secunda. Se poate seta de asemenea sa inregistreze si la 960p, 720p sau 480p cu 100-120 frame-uri pe secunda, special pentru montaje super slow motion. Tot la capitolul performanta amintim si functia unui zoom digital intre 80 si 170 grade.
Chiar si daca te prinde seara pe traseu, te poti baza ca SD21 va filma si la luminozitate redusa sau chiar la led-urile lanternei, pentru ca dispune de un sensor de lumina ultra performant.
Timp sa ai sa te dai, pentru ca memoria maxima suportata este de 64 Giga adica dublu fata de orice alta camera din familia ei, iar battery pack-ul inclus dubleaza autonomia.

 
Camera incorporeaza un indicator cu laser, pentru o aliniere mai usoara si mai precisa, disponibil si atunci cand carcasa este montata.

Robusta - Carcasa lui Actionpro SD21 PRO este construita mult mai solid decat cele ale concurentilor permitand atat preluarea unor socuri mai puternice cat si scufundarea in apa pana la 60 m adancime.

Accesorizata  - Deschizand cutia camerei vei observa multitudinea de accesorii: suporti cu adeziv, multiple tipuri de prindere pentru ghidon, cadru sau tija de sa, LCD, cabluri, incarcator, telecomanda, carcasa, tot ce ai putea avea nevoie si pentu care, in cazul altor camera outdoor, ai plati tot atat ca si camera in sine.

Accesibila - Acum, printr-o simpla comanda online si un pret de 1399 lei, in 3 zile lucratoare  te poti bucura de calitatea full HD, de zoom-ul digital, de rezistenta de care ai nevoie atunci cand cobori cu bicicleta pe cele mai accidentate poteci de munte si de cea mai accesorizata camera de pe piata, fara sa-ti fie teama ca faci un conpromis.Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.