Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Cateva cuvinte de la Sorin Parau, rider-ul BikeXpert din echipa noastra de downhill

30.01.2013

L-am gasit pe Sorin la Straja unde a impresioant pe toata lumea si pe zapada,  fiind unul dintre putinii sportivi care s-a intrecut, la propriu, cu o masina de raliu, de aceasta data nu pe bicicleta ci... pe skiuri.

BikeXpert: 2 cuvinte despre tine. De cand te dai?

Sorin: Am 27 ani,sunt dentist,imi place sa ma dau cu bicicleta si skiurile si mai imi plac si masinile. Ma dau de cand ma stiu pe bicicleta iar la concursuri am inceput sa ma dau de 14 ani.

BikeXpert: Care a fost primul concurs castigat? Dar cel mai fain concurs la care ai participat?

Sorin: Primul concurs castigat a fost unul de dual slalom, nu mai stiu exact cand dar cred ca era prin 1999. Cel mai fain concurs la care am participat a fost Red Bull Metro Ride pentru ca a fost ceva deosebit si am avut ocazia sa ma dau cot la cat cu multi rideri de top din Cupa Mondiala si chiar am reusit sa inving nume precum Marcus Pekoll, Nathan Rennie sau Chris Kovarik.

BikeXpert: In cateva cuvinte, cum a fost pentru tine sezonul competional 2012?

Sorin: Sezonul 2012 nu a fost unul dintre cele mai bune. Am inceput sezonul bine, cu victorii dar inainte de cele mai importante concursuri m-am accidentat si am ratat si Nationalele. Bucuria a fost pe sfarsitul sezonului ca am aratat ca inca pot sa castig concursuri de DH si am avut un rezultat foarte bun la Red Bull Ride The Palace.

BikeXpert: Cum si cat de mult te antrenezi acum in perioada de iarna?

Sorin: In perioada de iarna merg la sala de 4 ori pe saptamana si in weekend ski. Programul de sala depinde de perioada, acum am trecut mai mult pe cardio.

BikeXpert: Bicla sau ski?

Sorin: :) ... se completeaza perfect!

BikeXpert: Ce asteptari ai de la noul sezon?

Sorin: In noul sezon in primul rand vreau sa ma dau cat mai mult dar vreau si cat mai multe concursuri castigate si un rezultat bun la Campionatele Europene din Bulgaria.

BikeXpert: Un mesaj pentru rideri.

Sorin:  Keep on riding si aveti grija la acidentari.

Sorin multumim si iti uram un sezon plin de reusite!

Back in the days, la clasicul road-gap de la Dron´n´Roll


WolvesLand, foto credit Ciurea Mihai
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.

BikeXpert 16 ani

Salut! Aniversam 16 ani de BikeXpert si cu aceasta ocazie iti oferim 16% reducere la toate produsele din stoc! Aplica in cosul de cumparaturi codul voucher 16ANI pentru a activa reducerea. ......