Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Utile

Stiri si noutati

CUBE a depasit nivelul de 200.000 de fani pe Facebook

26.11.2012

CUBE este prezenta online pe Facebook din data de 23 Februarie 2010. Canalul de socializare este folosit pentru a distribui stiri despre scena CUBE, informatii legate de evenimente si activitati ale dealerilor din lumea intreaga, dar si ultimele realizari ale CUBE Action Team. Intra si tu pe Facebook, da un like si fii la curent!

Despre bicicletele CUBE:

CUBE se bazeaza pe propriile idei, propriul sistem de proiectare si productie, toate  situate la sediul companiei din Germania.  CUBE a reusit sa se distinga in piata prin solutiile tehnice inovative aduse in procesul de proiectare si fabricare al cadrelor, prin viziunea asupra conceptului de full suspension combinate cu design-ul original.

CUBE a fost infiintata in anul 1993 in Waldershof, Bavaria, Germania de catre Marcus Pürner. La sediul companiei, 300 de angajati lucreaza pentru proiecatarea, fabricarea si vanzarea produselor. Compania este lider in pietele multor tari europene, in ceea ce priveste vanzarea bicicletelor mountain bike si a celor de sosea.

Portofoliul actual consta in 170 de modele diferite de mounatin bikes, biciclete de sosea, de cross, de triathlon, de trekking si nu in ultimul rand de biciclete electrice. De asemenea in colectie sunt disponibile si biciclete ergonomice special adaptate pentru femei si copii dar si o gama larga de accesorii si tinute vestimentare.


Totul se testeaza conform standardelor CUBE, mai mari decat orice standard EN. Bicicletele CUBE sunt disponibile in peste 40 de tari din lumea intreaga.
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.