Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Cube Action Team

11.04.2013

Enduro, latura competitva a All Mountain-ului, este un format relativ nou pe scena MTB-ului si pare inspirat atat din cursele auto de raliu cat si din concursurile de motociclism enduro. Cursele sunt structurate pe etape iar castigatorul este riderul care acumuleaza cei mai buni timpi combinati din sectiunile cronometrate.

In 2012, CUBE a infiintat o echipa internationala de MTB Enduro. Pentru multi ani, CUBE a sponsorizat cu succes ciclismul montan XC. Dupa o pauza de mai bine de 1 an in care nu a mai participat ca sponsor in ciclism, CUBE s-a reorientat  in noul trend enduro.

Echipa CUBE Action Team este formata din:

Din declaratiile riderilor de pe profilurile personale de pe cube.eu, ne putem da seama cu usurinta ca echipa este foarte bine inchegata. Colegii de echipa sunt uniti de aceeasi  pasiune pentru MTB, de  modul de viata, de muzica buna dar si de ski, un mod excelent de relaxare dar si de antrenament eficient pe timpul iernii.  

Pentru acest sezon CUBE Action Team si-a propus sa participe la majoritatea concursurilor de enduro de pe glob, Megavalanche, Trailmaster, Trailtrophy sau Super Enduro fiind unele din cele mai cunoscute.

Intr-un comunicat de presa, CUBE se mandrese ca lucrurile merg bine pentru CUBE Action Team si din acest motiv i se prelungeste contractul cu inca 3 ani lui Nicolas Lau, unul dintre cei mai buni rideri de enduro din peisajul mondial. Sportivul de succes, castigator al concursului Megavalanche poate cel mai renumit concurs de enduro cu  faimoasa coborare de la 3300 m alt.,  lunga de 30 km si cu peste 2500 m diferenta de nivel spera sa obtina impreuna cu colegii sai din CUBE Action Team rezultate notabile si in 2013.

Bicicletele echipei sunt noile modele CUBE Stereo SUPER HPC evident customizate si imbunatatite cu cele mai bune piese de la Shimano, DT Swiss, Schwalbe, Syntace si Fox parteneri oficiali ai echipei alaturi de Bliss, Marmot, Oakley, Erdinger si Timex.

Mai multe detalii despre echipa pe www.cube.eu

Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.

BikeXpert 16 ani

Salut! Aniversam 16 ani de BikeXpert si cu aceasta ocazie iti oferim 16% reducere la toate produsele din stoc! Aplica in cosul de cumparaturi codul voucher 16ANI pentru a activa reducerea. ......