Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Daniel Crista, BikeXpert – cateva impresii de la Arges Autumn Race 2012

12.11.2012

Duminica 4 noiembrie am fost la Pitesti, in parcul Trivale pentru editia de anul acesta a Argest Autumn Race. Masurand o lungime de 4, 8 km pe tura, cursa s-a desfasurat in sens invers fata de cele din anii precedenti. Pentru cei mai putin cunoscatori, competitiile XCO se desfasoara dupa o regula simpla, cat mai multe ture intr-un timp prestabilit, urmand ca dupa expirarea intervalului toti concurentii sa fie opriti la finish, clasamentul facandu-se in functie de numarul de ture si de timp. In acest caz, au existat doua categorii de participare: 90 de minute si 140 de minute. Salutam Asociatia Clubul de Ciclism si Triatlon Warpsoft pentru o buna organizare si pentru traseul excelent amenajat si cu un grad ridicat de dificultate.Riderul nostru Daniel Crista a reusit sa parcurga 7 ture in 2 ore 30min si 22sec si s-a plasat pe un frumos loc 5 la categoria mare de 140 de minunte si grupa de varsta 19-29 de ani.

In exculusivitate, Dani ne-a declarat cateva impresii despre cursa:
„Arges Autum Race, a fost cea mai faina competitie de XCO la care am participat. Coborari foarte fain amenajate si urcari scurte si foarte grele, exact cum imi plac mie. Locatia a fost superba, ne-a ajutat si vremea si in conculuzie a fost totul perfect! Tipul acesta de curse trebuie promovat tot mai mult deaorece oamenii pot vedea riderii de mai multe ori in cursa si ii pot incuraja. Pot spune ca mie, incurajarile spectatorilor mi-au dat avant pe urcari si credeti-ma nu au fost putine, ambitionandu-ma sa trag mai tare. Au fost cel putin 100 de oameni pe traseu. Am reusit sa vin pe locul 5 la categoria de varsta, un rezultat modest as putea spune. Ma bucur ca am participat la aceasta cursa si cu siguranta voi reveni si la anul. Am ramas placut impresionat si tin sa multumescsponsorilor  Cube si Tibiscus ca au facut posibila aceasta deplasare !”

Acest sezon Daniel Crista a particiapat la competitii pe bicicleta sa CUBE REACTION GTC echipata cu o linie Shimano XTR. Cadrul din carbon, extrem de robust si usor a facut fata tuturor incercarilor din cele peste 20 de competitii la care a luat startul Daniel in acest an.

Felicitari Dani!

 

Foto Dan Mazilu.Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.