Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Echipamente de fitness de la Kettler in magazinele BikeXpert!

26.10.2012

KETTLER este în Europa marca numarul unu pentru echipamente de fitness pentru acasa. Povestea KETTLER a început cu mai mult de 60 de ani în urma, în 1949, atunci când Heinz Kettler a infiintat o întreprindere mica într-un  pod în orasul sau natal în Germania, cu doar 6 persoane. In zilele noastre, KETTLER este prezent în mai mult de 75 de tari si ani de experianta in domeniu. Brand-ul KETTLER simbolizeaza calitate, stil si durabilitate si este recunoscut la nivel global. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie, dintre care amintim:

  • prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor;

  • bicicleta de exercitii pentru acasa "Golf", concept dezvoltat în anii optzeci, devenind cel mai popular echipament de fitness în Europa;

  • iubitul KETTCAR, cu care au crescut multe generatii de copii si adolescenti, având un numar de peste 16 milioane de astfel de produse vandute în întreaga lume;


Chiar si astazi, dupa mai bine de 60 de ani de la fondarea companiei, brandul KETTLER este inca recunoscut prin inovatie si calitate "Made in Germany". Produsele de fitness sunt grupate pe 3 game:

Cardio Fitness
Exercitiul de rezistenta la efort este cel mai important exercitu pentru oameni, deoarece îmbunatateste sistemul cardio-vascular, procesele metabolice din organism si stimuleaza sistemul muscular. Gama KETTLER ofera echipamente de fitness, ce antreneaza si fortifica, inima si sistemul circulator. In gama Cardio gasiti biciclete de exercitii, biciclete de cycling indoor (spinning), biciclete ergometrice, biciclete eliptice, steppere, benzi de alergat si aparate de vaslit.

Multifunctionale
Multifunctionalele KETTLER sunt centre de putere compacte de ceaDespre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.