Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Gustav Wildhaber in echipa CUBE Action Team pentru sezonul 2013

15.11.2012

Riderul de top din Elvetia  in varsta de 25 de ani nu este strain de tanara scena enduro. In sezonul 2012 a reusit sa castige concursurile Specialized Enduro Ride din Riva- Italia, King of Plose si Swiss Bike Masters Freeride. Gusti a demonstrat ca poate face o figura excelenta plecand din ultimul rand la startul  concursului Megavalanche in Alpe d’Huez si terminand pe locul 10, aratand ca are calitatile unui rider de profesionist.

Gusti Wildhaber va completa echipa masculina alaturi de castigatorul Trans Provence, Nicolas Lau si alti doi profesionisti de enduro, Andre Wagenknecht si Ludwig Dohl.Claus Wachsmann, managerul echipei declara: “CUBE Action Team s-a bucurat de mult succes in sezonul acestui an iar Gusti se va integra perfect in echipa pentru 2013. Cu siguranta vom aveam rideri pe podiumuri la cele mai importante curse“.

Ca si ceilalti membrii ai echipei 2013, Gusti va concura pe noul CUBE Stereo S HPC 160.
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.