Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Irina Dumitru se alatura echipei BikeXpert

28.04.2014

Irina Dumitru se alatura echipei BikeXpert Racing Team!
Numai in 2013 cu 3 titluri de Campion National, doua de Vicecampion National si peste 20 de  alte locuri pe podium, Irina si-a  intarit pozitia printre cele mai valoroase cicliste din Romania.
La numai 21 de ani, ambitiile ei sunt si mai mari, pasind in noul sezon si mai determinata pentru a-si pastra titlurile de Campion National dar si de a ocupa cea mai inalta treapta a podiumului la competitiile de mountain-bike alaturi de noua sa echipa, BikeXpert Racing Team!
Irina deja a facut cunostinta cu membrii echipei si se acomodeaza cu noua sa bicicleta CUBE Access WLS GTC 2014!

 

Urmareste evolutia Irinei pe www.bikexpertracingteam.ro si pe www.facebook.com/bikexpertracingDespre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.