Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Jucarii noi de la CUBE!

19.12.2012

Proiectata si dezvoltata in Germania, noua casca HPC a fost creata de catre CUBE pentru a satisface cei mai exigenti ciclisti. Scheletul intern din compozit intarit cu fibra de carbon o fac deosebit de rezistenta la socuri si usoara (270 g). Cele 27 de gauri de ventilatie permit o circulatie eficienta a aerului pentru a te simti confortabil in permanenta. Cozorocul este detasabil fara prea mult efort, asa ca-ti poti adapta casca in functie de tura si vreme. Sistemele Fitsystem si Fidlock iti permit inchiderea si deschiderea clemei de prindere cu o singura mana.

Daca tot suntem in anotimul rece, poti alege caciula CUBE special de purtat pe sub casca. Materialul de cea mai buna calitate, o face sa stea mulata, evitandu-se astfel piederile de caldura. Protejaza-ti capul si fii cool in acelasi timp, nu ezita sa incerci noile caciuli CUBE casual. Le gasesti intr-o gama variata de culori si modele. 

Ai grija de presiunea rotilor sau a furcii cu noua gama de pompe CUBE.

Te invitam sa descoperi noua gama de accesorii CUBE!Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.