Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Lansam pe site sectiunea Trasee MTB

22.11.2012

Pe noua sectiune a site-ului, Trasee MTB,  vei putea gasi repede, scurt si la obiect, idei de: trasee si informatii precum lungimea traseului, diferenta de nivel, durata, locurile de adapost in caz de vreme rea, marcajele turistice peste care se suprapune traseul, informatii legate de localizare precum si o descrierea generala.

In plus, pentru fiecare traseu,  poti descarca fisierul GPX, pentru a-l putea incarca oricand in GPS sau pe telefonul mobil. Daca nu ai GPS, poti descarca fisierul Google Eart (KMZ) sau poti printa harta turistica peste care noi am marcat traseul. Nu strica niciodata sa o ai in rucsac.


Bucura-te de trasee si impartaseste-ne impresiile tale pe
http://www.facebook.com/BikeXpert
Am incarcat deja primul traseu aici.Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.