Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Locul 1 pentru Cube si Nicolas Lau!

28.11.2012

Dupa ce la calificari, s-a pozitionat pe locul 2 in spatele castigatorului de anul trecut Remy Absalon, in concurs, riderul CUBE Action Team a lasat in urma toti ceilalti concurenti. Cu noul sau CUBE Stereo Super HPC a obtinut cel mai bun timp, respectiv  42 min si 42 sec. pe cei 20 km de traseu de Enduro si a reusit sa-si depaseasca prestatia de la Megavalanche in Alpe d’Huez unde a terminat de curand pe locul secund.

Un alt rider al echipei CUBE Action Team, Gusti Wildhaber s-a pozitionat pe locul  7 la etapa de calificari. Datorita unui accident survenit la inceputul concursului, acesta nu a putut sa-si mentina aceasta pozitie.

Concursul desfasurat  pe insula din Oceanul Indian are startul in varful vulcanului Maido si se termina in orasul de coasta Saint Paul.

Mai jos il puteti vedea pe Nico antrenandu-se in Alpe d´Huez
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.