Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Ne plac podiumurile

10.06.2014

Iubim ciclismul si asta ne propulseaza in fiecare saptamana sa participam la concursuri. Multi dintre noi nu sunt profesionisti dar pasiunea si devotamentul pentru acest sport ii conduce catre rezultate exceptionale. Saptamana ce tocmai a trecut Andy Brunner (59 ani) si Cristian Catana (31 ani), au participat la, poate, cel mai greu concurs de MTB din tara- 4 munti. In cele 4 zile de concurs din muntii Iezer, Leaota, Piatra Craiului si Bucei, au acumulat 200 km si peste 7000 m diferenta de nivel. Munca lor a fost rasplatita cu un loc 4 in clasamentul Master ceea ce i-a ridicat direct pe podium!

Cristian Catana :

"Este luni, a cincea zi. Inca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat "4 Munti" si ca nu mai suntem la Cheile Gradistei. As fi vrut sa mai fie, cand totul este atat de frumos, peisaje, concurenti, spirit de echipa, organizare... Cand am ajuns duminica in saua Strungulita mi-au dat lacrimile de fericire. Mi-am dat seama ca am reusit sa terminam, am rezistat pe un traseu greu, ne-am bucurat de fiecare moment...
Multumesc Andy Brunner pentru o echipa excelenta! Multumesc BikeXpert Racing Team pentru ajutor! Nu in ultimul rand vreau sa multumesc organizatorilor ca au facut posibil un eveniment de o asemenea anvergura!
"Sambata, in timp ce colegii nostri alergau in Piatra Craiului la 4 Munti, Alexandu Stancu se bucura la 2 Mai de o super vreme si un traseu epic pe tarmul Marii Negre la "Triatlonul fara Asflalt". Aici a facut echipa buna la stafeta cu prietenul nostru Alex Ciocan rezultatul colaborarii lor fiind un frumos loc 2 pe podium!Duminica am participat in grup extins la Maratonul Vinului, un concurs de suflet unde BikeXpert a fost partener tehnic. Traseul de 18 km s-a pacurs de 2 sau 3 ori in functie de nivelul la care alegeai sa participi. La Marvin parca este un facut sa ai parte de soare si canicula de fiecare data. Si duminica a fost la fel, soare puternic si vreo 30 de grade, daca nu si mai mult. Nu ne plangem pentru ca sincer, ne-am cam saturat de ploi, noroi si daune la biciclete...Traseul nu este foarte tehnic cu cateva coborari ceva mai abrupe si pietroase iar peisajele de la contactul Subcarpatilor cu Campia Romana iti ofera desori un chef nebun de pedalat.

Irina Dumitru- castigatoarea Marvin 2014:

"Am asteptat Maratonul Vinului ca pe un cires copt; ciresele s-au copt si Marvinul tocmai ce s-a incheiat. Acum doi ani am pedalat pentru prima data intr-un concurs si acela a fost Marvin - editia 2012. Atunci chinuiam (sau ma chinuia ea pe mine) o bicicleta asamblata din piese ruginite, acum nu ma mai dezlipesc de MIG-ul meu "CUBE Acces GTC SL 29-er" care m-a cocotat pe prima treapta a podiumului . Atmosfera de concurs a fost extraordinara si, gratie organizatorilor, totul a decurs ca la carte. Am fost intr-o forma de zile mari si am pedalat pe modul turbo maxim :)) Multumesc echipei BikeXpert Racing Team care ma sustine neconditionat si imi ofera cadrul perfect in care sa-mi exercit pasiunea pentru ciclism. Multumesc de asemenea fotografilor care condimenteaza concursurile cu amintiri (fotografii) fara de care nu as avea cu ce sa ma laud nepotilor :)) Ileana B. Voiculescu , Luiza Tamas, FreeriderPunctRo, Ciclism Ro, Catalin Negrila, Octavia Gae si multi altii. Atatea shuttere auzeam de pe podium de aveam impresia ca sunt la un summit NATO :)) Nu in ultimul rand multumesc fratilor mei Adrian si Bogdan Dumitru Dumitru, care, dupa luuuungi insistente m-au primit cu ei la antrenamente si de doi ani ne antrenam impreuna ."
<Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.