Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Organizatori si concurenti deoprotriva

22.09.2014

BikeXpert Alpine Challenge, 2104

Duminica 14 Septembrie am organizat la Pucioasa, BikeXpert Alpine Challenge, un maraton de mountain bike cu doua trasee: 41km si 72km, acest eveniment bucurandu-se  de un real success dupa ce a adunat la Start peste 250 de participant din toata tara.Cu toate ca si-au petrecut zile intregi amenajand cele doua trasee, o parte dintre colegii nostri au decis sa ia  si Start-ul la BikeXpert Alpine Challenge! Cu un timp record de 3:44:02 ore pe tura lunga de 72 km cu peste 2500 m diferenta de nivel, marele castigator al competitiei a fost desemnat coelgul nostru Alexandru Stancu. La aceeasi categorie Elite, Daniel Crista a trecut lina de Finish la 3 minute de Alexandru ocupand astfel a treia pozitie in clasamentul general al celor 72km!
Rezultate excelente au avut si alti colegi, participanti atat la maratonul de 72km cat si la semimaratonul de 41km.Rezultatele BikeXpert Racing Team la BikeXpert Alpine Challenge:

-    Alexandru Stancu- marele castigator, Elite (72km)
-    Daniel Crista- locul 3, Elite (72km)
-    Antonio Vieru- locul 2, categorie (72km)
-    Andy Brunner- locul 2, categoire (72km)
-    Georgios Georgiadis- locul 2, categorie (41km)
-    Dorin Grigoras- locul 3, categorie (41km)

Stirea Telejurnaului TVR1 despre BikeXpert Alpine ChallengeVezi galeriile foto
Citeste Race report-ul Freerider.Ro


Rocket Bike Fest, editia IV

N-am avut timp sa ne bucuram de succesul BikeXpert Alpine Challenge pentru ca la mai putin de o saptamana am organizat a patra editie Rocket Bike Fest , in padurea Cernica de langa Bucuresti.
La Start-ul evenimentului special conceput pentru amatori, copii si familii, au participat peste 350 de ciclisti de toate varstele, fondurile colectate in aceasta completitie find directionate catre  Asociatia Help Autism pentru sus?inerea programelor de integrare a copiilor diagnostica?i cu tulburari din spectrul autist.


Si la aceasta competitie o parte dintre noi am luat Start-ul, la final donand premiile castigate.

Rezultatate BikeXpert Racing Team la  Rocket Bike Fest IV:

-    Antonio Vieru- locul 1, general (24km), locul 3, general (48km)
-    Cecareanu Bogdan- locul 2, general (24km)

Vezi galeriile si foto Rocket Bike Fest

Atat munca de organizare cat si rezultatele echipei nu ar fi posibile fara imDespre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.