Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Pregatateste-ti bicicleta pentru noul sezon si ia-ti cadoul de la Shimano

21.02.2013

Pentru fiecare revizie la care inlocuiesti lantul, pinioanele sau alte piese uzate  cu piese Shimano in valoare de cel putin 100 lei, primesti GRATUIT un ulei de lant Shimano Wet Lube pentru lubrifierea si intretinerea corespunzatoare a transmisiei tale. Pentru un sezon excelent, profita de oferta si hai cu biciclete in service sa o pregatesti pentru pedalat. Te asteptam in magazinele BikeXpert  Pantelimon si BikeXpert Unirii pentru revizii la preturi avantajoase, facute de cei mai buni mecanici ce iti vor rasfata bicicleta cu profesionalism, atentie si piese originale.

Mai mult decat atat, razuieste cartonasul de pe flaconul de ulei si poti castiga unul dintre premiile Shimano: un groupset XTR sau Dura Ace sau chiar o excurise la Turul Flanderi pentru doua persoane (transport, cazare si catering asigurate).

Oferta este valabila in limita stocului de cadorui disponibil.
Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.

BikeXpert 16 ani

Salut! Aniversam 16 ani de BikeXpert si cu aceasta ocazie iti oferim 16% reducere la toate produsele din stoc! Aplica in cosul de cumparaturi codul voucher 16ANI pentru a activa reducerea. ......