Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Race Report Dolcini XCO

07.05.2014

Dolcini XCO, sambata 3 mai.
Lungime: 40km
Diferenta de nivel: 500 m

Race report-ul colegei noastre Adriana Ceausescu, castigatoarea concursului la categoria Femei OPEN:

"Am castigat la Dolcini! Iata pe scurt povestea mea:

Am plecat de miercuri seara la Constanta. Ideea era sa imi petrec zilele de 1, 2 si jumatate din ziua de 3 cu familia, reunita cu ocazia vizitei mamei mele in Romania. Am “fugit” la antrenamente in timpul zilei, profitand de soare, vant si intelegerea familiei cat de mult am putut.
Vineri, cu o zi inainte de cursa, am iesit la un antrenament de dimineata,  care initial, se voia un rulaj scurt, pe malul marii, pentru a ma obisnui cu nisipul. Intamplarea a facut ca la un stop sa ma intalnesc cu 2 ciclisti ( carora le multumesc frumos de tura si le doresc pedala intinsa in continuare), care voiau sa faca o “tura mare” ( Constanta-Mamaia-Navodari-Lumina-Ovidiu-Constanta). Iata cum din max 10 km propusi, au iesit ~ 40!
Am continuat ziua cu o plimbare pe nisip, cu bicla ( recomand celor care doresc sa isi imbunatateasca tehnica pe MTB ), apoi relax la plaja cu ai mei.
Pe la 3 dupa-amiaza, inapoi pe bike pana la traseul de la concurs – aveam ceva neclaritati la abordarea unei coborari de pe traseu.Sambata, dis de dimineata... emotii, stari de vom si start in cursa! Chiar la inceput am o mica “problema” cu clipsarea, apoi ma agata un coleg de cursa si uite asa ajung in spatele primului pluton de baieti…
O alta cazatura pe scoici ( iah….doare, dar am simtit asta abia la finish ).Am avut super suporteri ;)
Despre traseu:
Interesanta portiunea de nisip de la start, precum si o coborare, care se termina intr-o zona plina de nisip afanat.Pe portiunile de nisip tasat si beton trebuia sa dai pedala la maximum, iar zona de single track, pe iarba, trebuia sa o abordezi mai mult in picioare decat pe sa.PS:  Imi pare inca o data rau ca nu am ramas pana la final, dar la urmatorul eveniment promit sa fac ( daca pot ) o figura frumoasa si sa ma revansez.

Cam asta s-a scris/spus despre primul concurs de ciclism pe nisip"Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.