Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Race Report- Ziua B

15.04.2014

Ca in fiecare inceput de sezon, suntem obisnuiti cu schimbarile bruste de vreme. Fara prea multa introducere, cam asta s-a intamplat si saptamana trecuta la finalul careia am alergat la “Ziua B”, primul concurs din calendarul Rides Club.
Daca miercuri toata echipa a participat la antrenament pe traseul de concurs, in maneca scurta si cu ambitii mari de ajunge pe podium, de joi lucrurile s-au schimbat la 180 greade, vremea devenind de-a dreptul deprimanta in tot Sud-ul tarii.
A tot plouat vreme de 3 zile fix pana inaintea Start-ului, asa ca toata bijuteria de traseu avea sa se transforme intr-o mare cuva cu noroi. Putea fi si mai rau daca prietenul nostru Razvan Juganaru, omul care a pus cap la cap traseul, nu ar fii  reusit sa scoata punctele nevralgice in ultimul moment,  scutand circuitul mare la cca. 55 km pe care sa-i poti parcurge pe bicicleta nu cu ea in spate.
Una peste alta, s-a ciclat in conditii grele dar cu antrenament si determinare puteai ajunge la Finish intr-un timp rezonabil date fiind conditiile potecilor dar in special ale drumurilor forestiere. Pana la urma orice rider de MTB, pro sau amator, isi asuma un minim risc atunci cand alege sa practice acest sport iar noroiul si cazaturile pot face parte din joc.
La aceasta competitie, BikeXpert a fost prezent atat din postura de participant prin BikeXpert Racing Team cat si din postura de Partener Tehnic, prin punctul de asistenta tehnica amplasat in zona de Start/Finish cat si prin cele doua puncte de self-service amplasate pe traseu.
Participantii  BikeXpert Racing Team:
  • Alexandru Stancu- locul 2 general, Nivel 1 (2:58:12)
  • Dani Crista- locul 4 general, Nivel 1 (3:09:08 dupa o ratacire de 5 km)
  • Georgios Georgiadis- locul 3 la categoria de varsta, Nivelul 2
  • Bogdan Cecareanu- locul 2 la categoria de varsta, Nivelul 2
  • Andy Brunner- locul 1 la categoria de varsta, Nivelul 2
  • Alexandru Popiel – locul 4 la categoria de varsta, Nivelul 2
  • Ion Cotofana- locul 1 la categoria de varsata, Nivelul 3
  • Bogdan Palaghian –locul 6 la categoria de varsata, Nivelul 3
  • Razvan Bucataru (Cocos)- abandon tehnic
  

foto: Octavia Gae

Alexandru Stancu- locul 2 general, Nivelul 1


“Ziua B! Un concurs despre care se va vorbi mult timp de acum ianinte pentru ca este un reper pentru ce iti poate rezerva natura. Evenimentul a fost unul de amploare la care au luat Start-ul peste 650 de participanti, iar eforturile organizatorilor s-au vazut peste tot, atat la Start/Finish cat si pe traseu.

Asteptam demult acest concurs si tot ce conta pentru mine era sa iau Start-ul indiferent de conditiile meteo. A fost greu..., un concurs la care trebuia sa-ti intreci limitele de cele mai multe ori si asta datorita ploii din zilele de dinainte. Sa mergi aproape 60 km prin noroi nu este usor nici pentru un sportiv cu o pregatire foarte buna; in primul rand esti obligat sa depui efort dublu deoarece nu ai o inaintare eficienta, bicicleta este mai grea si pe langa toate acestea mai este si apa care iti curata lantul si schimbatoarele de uleiul atat de necesar...
Daca privim in ansamblu si lasam laoparte traseul noroios, acest concurs chiar a fost special pentru mine pentru ca a fost un prilej bun sa ma acomodez cu noua bicicleta, CUBE Elite SL. Recunosc ca au fost zone din traseu care mi-au placut extrem de mult, chiar si in aceste conditii grele. Prietenul meu RaDespre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.