Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Rocket Bike Fest desemnat "Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sport și recreere"

16.12.2013

În cifre, Rocket Bike Fest a însemnat: 2 editii la interval de mai putin de patru luni, peste 800 de concurenti si peste 2000 de participanti în ziua evenimentelor, doi organizatori, peste 70 de parteneri, sponsori si sustinatori media, dar mai ales peste 150 de voluntari care au reusit sa se implice in desfasurarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2013 dedicat cauzei. 

Cu cei 34.000 Ron stransi pentru continuarea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica Si Interventie Timpurie în Autism, Rocket Bike Fest a însemnat sansa spre recuperare pentru mai bine de 100 copii cu tulburari din spectrul autist. Pentru toate aceste motive, Rocket Bike Fest a fost desemnat "Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sport si recreere" la Gala Nationala a Voluntarilor, eveniment ce a avut loc joi, 12 decembrie 2013.

 

„Este cel mai reusit concurs de biciclete în special pentru copii. Au gandit trasee pentru toate categoriile de varsta: tricicleta, bicicleta fara pedale, cu roti ajutatoare, 5-7 ani, 7-10 ani, Family, Hobby, Elite. Am participat cu fiica mea de 5 ani care a învatat anul acesta sa mearga pe bicicleta. S-a simtit excelent si în timpul competitiei si dupa, unde au fost organizate foarte multe activitati pentru copii. A fost o iesire perfecta pentru întreaga familie. FELICITARI organizatorilor. Ne vedem la anul!” - un participantO pista a prieteniei- Totul a început de la preocuparea BikeXpert si Help Autism pentru sport. Dincolo de activitatile curente de adminstrare ale asociatiei, dincolo de aplicarea pentru granturi, consilierea parintilor, terapia copiilor si campanii de fundrasing, HelpAutism este o familie în care fiecare membru este invatat sa fie antreprenor, iar momentele de relaxare, fie ele si evenimente în aer liber cu scopul constientizarii cauzei, sunt facute tot în familie. BikeXpert nu a facut decat sa completeze acest grup de oameni astfel rezultand o echipa dinamica, motivata si implicata in sportul cu scop caritabil!

„Ciclismul este activitatea în aer liber preferata de familia mea si prietenii nostri, iar toata organizarea Rocket Bike Fest a fost o „întreprindere” între prieteni. Un prieten ne-a sugerat echipa BikeXpert, altul a gasit numele evenimentului, altul a facut vizualul, iar la fata locului, în zilele cross-ului, ne-am simtit o mare familie pe piste de ciclism, iar firul rosu ce ne-a legat a fost dorinta lui Caius Bololoi, sotul meu, de a face acest proiect. Acest eveniment este organizat de prieteni pentru prietenie, ne-am întâlnit parinti, copii de toate varstele, cu sau fara autism, pe o pista a prieteniei.” Daniela Bololoi, Presedinte HelpAutism.Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.