Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Un nou membru in CUBE Action Team

17.01.2014

Incepand cu 2014, scotianul Scott Laughland se alatutra echipei CUBE Action Team.

Scott si-a inceput cariera de rider inca de mic copil ca motociclist de trial, de la varsta de 6 ani.  Dupa ce in 2002 a asistat la o etapa de cupa mondiala de downhill in Fort William, Scott si-a propus sa se reprofileze pe biciclete. Imediat si-a schimbat strategia si a inceput sa participe la cursele locale de downhill. La varsta de 18 ani, deja  i se implise unul din vise, acela de a lua startul la o etapa de cupa mondiala de downhill. A facut o pauza copetitionala pentru a-si definitiva studiile in inginerie mecanica, iar in 2012 revine in patru concursuri europene de enduro indragostindu-se pe loc de diversitatea pe care o ofera aceasta ramura a mountain bike-ului.

In sezonul ce tocmai a trecut, Scott a luat startul, pe bicicleta sa CUBE Stereo SHPC Race, la cele mai importante competitii de enduro din Europa printre care Enduro World Series sau Reschenpass, obtinand rezultate foarte bune. Cel mai bun rezultat din cariera, ca rider independent, a fost locul 6 la  Ischgl European Open.

Scott este deja bine integrat in echipa datorita interactiunii frecvente cu riderii CUBE, in sezonul trecut. Echipa este increzatoare in abilitatile sale pe bicicleta ceea ce, cel mai probabil va aduce rezultate excelente pentru CUBE in 2014.

Si BikeXpert ii ureaza lui Scott mult succes alaturi de echipa pe noile biciclete CUBE Stereo SHPC customizate Action Team!

 

Urmareste-ne pe Facebook!

@BikeXpert 2002-2018 magazin de biciclete online in Bucuresti, inregistrat in Romania.
designed by headstart