Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Un rezultat excelent pentru Sorin Parau si BikeXpert!

07.11.2012

Pe  4 Noiembrie, la final de sezon competitional si cu cateva sapatamani inaintea primei zapezi, sau chiar la catva saptamani dupa prima zapada in Carpati, Palatul National al Culturii din Sofia a gazduit un concurs inedit  de downhill indoor. Startul s-a dat pe acoperisul cladirii iar finsh-ul in piata din fata acesteia, tot concursul desfasurandu-se intre cele 8 etaje ale faimosului centru bulgar de conferinte.

Dropurile dintre etaje, rampele, contrapantele din scanduri bine aliniate,  coridoarele inguste si scarile rulante  au fost obstacolele pe care le-au pregatit organziatorii concurentilor, intr-un concurs original asa cum Red Bull ne-a obisnuit a face.

Peste 60 de rideri din Bulgaria, Slovacia, Finlanda, Marea Britanie, Macedonia, Slovenia si evident Romania au participat la etapa de calificari, dintre acestia doar 30 au intrat in finala printre care si nume cu “greutate” in domeniu precum Filip Polc sau Matti Lehikoinen.
Duminica, dupa  o lupta in prima linie, Sorin Parau riderul BikeXpert a reusit sa se pozitioneze pe un meritat loc 6, fiind cel mai bine clasat roman si in acelasi timp batand toti timpii bulgarilor, chiar si pe a  lui Matti Lehikoinen – castigator de etape mondiale de downhill, rider de top 10 in clasamentul mondial UCI in mai multi ani.Iata impresiile colegului nostru Sorin Parau despre eveniment:

“Red Bull Ride The Palace “a fost un concurs deosebit organizat intr-o locatie foarte frumoasa si neobisnuita pentru un concurs de DH. Startul era pe acoperis deasupra etajului 8, finishul in piata din fata cladirii, multe curbe stranse cateva dropuri si nu prea multe scari. Este genul de concurs care imi place si ma avantajeaza. In finala am avut o tura foarte buna cu mici greseli, dar rapida. Am fost foarte surprins cand am trecut linia de sosire si l-am detronat pe Matti din hotseat dupa care am mai ramas acolo o vreme buna. In final am luat locul 6 la foarte mica distanta de locul 4 si 5. Concluzie: un trip excelent, distractie, o experienta de neuitat, un rezultat bun si foarte multa shaorma cu de toate.”

Felicitari Sorin pentru rezultatul foarte bun si reprezentarea tarii la aceasta competitie!Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.