Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

Utile

Stiri si noutati

Vino alaturi de noi sa sustinem tinerele talente din CICLISM

23.01.2014

                                                                                                                                                                                
 
Vino alaturi de noi sa sustinem tinerele talente din CICLISM
!

Redirectioneaza 2% pana la data de 15 mai, oferi posibilitatea Asociatiei Clubul Sportiv BikeXpert, de a avea suportul financiar pentru a investi in tineri sportivi cu talent si determinare care doresc sa se afirme.

Completand formularul 230, puteti contribui la continuarea misiunii noastre!
Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului pe anul anterior, catre una din  organizatiile non-guvernamentale din Romania (asociatie, fundatie etc.).

Cum trebuie sa procedezi ca sa redirectionezi 2% din impozitul pe venit catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BIKEXPERT, RO80BREL0002000732070100 , deschis la Libra Internet Bank, Sucursala .Pantelimon, codul fiscal nr. 31549379 ?

Pasul 1  - Daca esti salariat descarca formularul 230
Pasul 2 - Completeaza cu datele personale doar rubrica 1, exact ca in buletin, si semneaza formularul in josul paginii la semnatura contribuabil, restul rubricilor, cf. Art. 84, alin.3 din Codul Fiscal, vor fi completate de catre organul fiscal competent.
Pasul 3 -  Depune, te rugam, formularul:
  • in magazinele BikeXpert, Sos. Pantelimon, Nr. 94 sau Bl. Corneliu Coposu, Nr. 5,  in Bucuresti, iar noi ne vom ocupa de depunere la ANAF;
  • direct la registratura organului fiscal de care apartii;
  • sau trimite formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.
IMPORTANT!!!

Incearca sa devii mesagerul sportului  colectand formulare de la cat mai multi colegi si prieteni, iar apoi scrie-ne pe adresa catalin@bikexpert.ro, iar noi vom veni sa ridicam si sa depunem formularele la ANAF!

Viziteaza www.bikexpertracing.ro sau intra pe www.facebook.com/bikexpertracing si afla totul despre proiectele derulate  precum si despre ce ne-am propus in acest an CU AJUTORUL TAU!
Directionarea a 2% este un gest mic pentru fiecare dintre noi, dar inseamna un mare pas pe drumul spre performanta a unui tanar talent!Despre BikeXpert

In 2002 am plecat la drum si acum suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piata bicicletelor din Romania, un standard de calitate atat prin produsele oferite cat si prin calitatea serviciilor prestate. Experienta ne recomanda, la fel si ambitia si efortul continuu de a fi printre cei mai buni.
Oferim o gama foarte variata de produse si servicii la un standard inalt de calitate si la preturi cat mai bune. Promitem sa facem asta si in viitor si sa ne straduim sa devenim si mai buni si mai competitivi! Multumim ca ne sunteti alaturi.