Bikexpert.ro foloseste cookie-uri. Afla mai multe detalii citind politica noastra de utilizare cookies aici

BikeXpert Racing Team

BikeXpert Racing Team este o echipa de mountain-bike formata atat din sportivi profesionisti cat si din amatori. Misiunea noastra este de a face performanta si de a promova ciclismul ca modalitate sanatoasa si ecologica de petrecere a timpului liber.
Mai presus decat orice, suntem un grup de prieteni cu principii de viata comune, dornici sa promovam ciclismul, sa sprijnim incepatorii si tinerii entuziasti in drumul lor spre performanta.
Incepand cu 2016, sportivii nostri profesionisti concureaza sub numele Dinamo-BikeXpert Racing Team iar sportivii amatori si pepinera echipei activeaza sub numele BikeXpert Racing Team. In prezent echipa numara 65 de membrii dintre care 12 profesionisiti.
In 2016, echipa a luat startul la peste 100 de competitii dintre care doua etape de Cupa Mondiala si la Campionatul Mondial de XCO si a obtinut rezultate meritorii la Campionatele Nationale:

6 titluri de Campion National prin:
- Ede Molnar- XCE;
- Attila Malnasi- sosea, contratimp individual, XCO si ciclocros U23.
- Tudor Cazaceau- sosea, contratimp individual;
- Ciprian Comisan- XCO, amatori, 19-29 ani;
8 titluri de Vicecampion National prin:
- Attila Malnasi- sosea, fond si pista;
- Attila Madaras- XCM si ciclocross;
- Ede Molnar- XCO U23;
- Tudor Cazaceanu- pista;
- 2 titluri pe echipe la disciplina pista prin: Razvan Juganaru, Alexandru Stancu, Attila Madaras si Ede Molnar (seniori) si Tudor Cazaceanu si Attila Malnasi (juniori).
4 medalii de bronz la Campionatele Nationale prin:
- Alexandru Stancu- XCO Elite;
- Tudor Cazaceanu- pista;
- 2 medalii pe echipe la pista.